Варна създава добри идеи

Какво е Варна без вкусните си рибни ястия и морска храна? Какво е морската столица без специалитетите си от риба, приготвени по вкусен, питателен и здравословен начин?

Тази година варненци станаха свидетели на един нов, свеж и иновативен формат заведение – Ribu Ribu, чиято цел е да даде нов поглед към консумацията на риба и нейните ползи. В Ribu Ribu всички предложения са с печена риба, за да отговаря храната на концепцията за здравословно хранене.

Заведението е с елементи на стрийт фууд и набляга на иновации в приготвянето на сочни бургери, тортили и чабати с различни видове риба, като филета риба тон, сьомга и бяла риба.

На 20 септември, от 11:00 часа, е откриването на третия обект от веригата заведения Ribu Ribu. Екипът на новото заведение ви очаква на адрес: бул. Цар Освободител N150 (пред АГ болница – Варна) и ще обслужва клиентите си цял ден с 50% отстъпка от регулярните цени.

Съветът на специалистите от заведението е да не правите компромис с храната си, колкото и забързани да са дните ви. Не подценявайте и не пренебрегвайте менюто си – то е инвестиция в здравето и доброто ви настроение! Опитайте здравословното, вкусно и достъпно меню на Ribu Ribu – палитра от свежи салати с риба, богат избор от рибни тортили, чабати и бургери, комбинирани със специално подбрани сосове и други вкусни изненади.

Можете да следите Facebook страницата на Ribu Ribu за информация относно предстоящи събития!