Малко и за нас…

Сред разнообразието от полезна информация, която можете да откриете в нашия блог, решихме да добавим и нещо за нас, искрено и лично.

Мнозина от Вас може би вече са директно или индиректно запознати с концепцията на Рибу Рибу. Ако сте се престрашили да опитате нещо различно – сандвич или бургер с риба, и сте поръчали доставка за дома или офиса ,знаете какво е чувството да получиш вкуса на морето на адрес.

Но какво стои като идея зад всичко това?

Проучвания подсказват, че масово консумацията на риба в България е под приетата норма. Причините за това могат да са многобройни – неприятен процес на чистене, типичната миризма на риба, липса на време за приготвяне на рибен обяд или вечеря, високи цени или други. Бързата храна у нас е най-вече населена с формати, предлагащи месни предложения като дюнери и сандвичи с месо или вегетариански формати, които залагат изцяло на зърнените култури, както и на плодове и зеленчуци.
Рибу Рибу стартира с идея да вмъкне алтернатива в избора на бърза храна, като предложи алтернативен начин за консумиране на риба. Нашата любов към рибата и морето ни провокира да споделим вижданията си с Варненци, с надеждата, че рибата ще се завърне в хранителното меню на всеки.

Тези от Вас, които са ни посещавали, са добре запознати с локацията ни в Западна Промишлена Зона. В заведението ни на ул. Райко Даскалов 53 можете да откриете пълното ни меню от рибни сандвичи, бургери, тортили, салата с риба, както и свежи гарнитури. На същата локация се намира и нашият рибен магазин, в който можете да изберете различни видове замразена риба, която да си приготвите сами, по собствен вкус или вдъхновени от рецептите, включени в нашия сайт.

С края на дългата зима и пробуждането на пролетта, Рибу Рибу планува своето разширяване, с нови обекти в по-централните части на града. Но преди това да се случи, не бива да позволявате локацията ни да е спънка, която да Ви попречи да стигнете до вкусотиите на Fish Fast Food Рибу Рибу! Партньорствата ни с Foodpanda, BG Menu и Lakom BG, както и работата ни с наш шофьор, предлага безпроблемна доставка до всички точки на града, без дълго чакане.

Тъй като иновацията е част от нашата визия, ние непрестанно следим отзивите на нашите клиенти относно различните продукти, с цел подобрение. В следствие от това, плануваме и промени в предложенията ни. Очаквайте скоро нашите вълнуващи нови продукти!

Всеки нов клиент за нас означава нов приятел! Оставаме отворени за Вашите мнения и коментари!

Резюме
Малко и за нас...
Заглавие
Малко и за нас...
Описание
Интересна информация за бъдещите подобрения на Fish Fast Food Рибу Рибу. Разширение на гамата от рибни сандвичи и бургер с риба.
Автор
Публикувал
Рибу Рибу
Лого