За нас

Любовта към рибата

Нашето име е и като нашето начало – малко с хумор и с двойна доза желание. Рибу Рибу отвори врати през зимата на 2016 и от тогава обогатяваstreet food културата във Варна. Желанието ни да създадем качествена и достъпна street food храна и 20-годишния ни опит в хранителната индустрия ни доведе до създаването на RIBU RIBU.

Идеята

Като първи формат по рода си в България, нашата цел е да съчетаем качествена и вкусна храна, и да я представим на нашите клиенти с щипка креативност за несравним вкус.При нас ще намерите сочни бургери, чабати и тортили, здравословни салати и ястия с риба, включително и класиката донесена от Англия-Fish & Chips. Нашите продукти са създадени с много любов и всеки вкус е изпипан до съвършенство.

Рибата

Поемаме пълна отговорност за устойчивия добив на рибата, която използваме, също така и за цялостния контрол над нейното транспортиране и съхранение. В нашите сандвичи и салати ще намерите Норвежка сьомга от Северно море, бяла риба от Тихия океан и Испанска риба тон от Атлантическия океан. Рибата, която приготвяме в нашите заведения е винаги печена, като по този начин се запазват най- много здравословните ѝ свойства.

Продуктите

Тайната на нашите продукти е високото качество на рибата, домашно приготвените ни сосове и прецизността при приготвяне. Не правим компромис с качеството, затова държим сами да разработваме сосовете си, като в момента можем да предложим 10 напълно уникални вкуса – от класическия Тартар до екзотичния Фиш-о-Фиш.

Цел

Като екип винаги се стремим да предлагаме най-доброто качество и обслужване на нашите клиенти, като сме си поставили за цел винаги да надграждаме себе си. Обичаме разнообразието, затова се стараем да създаваме нови продукти и предизвикателства всеки месец.

Доставка

За да можете да хапвате нашите вкусни рибни сандвичи навсякъде и по всяко време, предлагаме доставка от 10:00 до 22:00 Понеделник до Събота. В слънце и в студ, нашия шофьор е на път!

Рибни ястия от Рибурибу